064/61-44-580
Pozovite nas
8 AM - 20 PM
Svaki dan!
kliknite da biste omogućili zumiranje
searching...
Nismo našli rezultate
otvorite mapu
Pogled Roadmap Satelit Hibrid Teren Moja lokacija Ceo ekran Pret Sledeći
Napredna pretraga
Našli smo 0 rezultate. Pregled rezultata
Napredna pretraga
našli smo 0 rezultate
Rezultati pretrage

Šta su 360 nekretnine

360 Nekretnine je jedinstven servis  za reklamiranje  nekretnina za prodaju ili iznajmljivanje, bilo da je u pitanju prodaja satanova, prodaja kuća, prodaja poslovnog prostora, iznajmljivanje stanova, apartmana itd…
360 Nekretnine nisu posrednička agencija za promet nekretninama, ne uzimamo nikakav procenat od prodaje, mi se bavimo fotografisanjem i reklamiranjem vaše nekretnine na jedan sasvim savremen i moderan način, koji za osnovu koristi 360 fotografiju upakovanu u proizvod koji se zove virtuelna tura.

360 Nekretnine koriste prednosti koje nam daju 360 panoramske fotografije vašeg objekta, uklopljene u vizuelni interfejs koji posmatraču omogućuje pogled u svim pravcima, odnosno da istraži prostor koji prodajete ili rentirate. 360 nekretnine su virtuelna tura kroz vaš objekat.

 

Kome je namenjen servis 360 Nekretnina?

Sevis 360 Nekretnine je namenjen svim učesnicima u ponudi i potražnji nekretnina. Prvenstveno je namenjen prodavcima nekretnina, fizičkim licima ili građevinskim kompanijama, kupcima istih ili agencijama za promet i reklamiranje nekretnina.
Naš server je optimizovan za skladištenje virtuelnih tura, preuzimanjem share koda virtuelna tura može biti prikazana i na ostalim internet stranicama.

 

Koje su prednosti 360 Nekretnina?

Cilj svake internet prezentacije, oglasa ili bilo koje objave, je da posetioca iste pretvori (konvertuje) u kupca dobara, korsnika usluge i dr.

 

Virtuelne ture imaju najveći stepen konverzije posetioca u kupca!

Zašto?

Za razliku od klasične fotografije koja je jednosmerna i govori posetiocu samo ono što autor fotografije želi da prenese, virtuelna tura govori posetiocu ono što želi da „čuje“ odnonso da vidi, pomerajući kadar u željenom pravcu, krećući se iz prostorije u prostoriju. Posetilac više vremena utroši istraživajući vašu nekretninu te je jači stepen impresije. Nakon što vas potencijalni kupac kontaktira on je već upoznat sa vašim objektom i možete da vodite konverzaciju o detaljima i drugim stvarima vezanim za prodaju.

I dalje niste sigurni da li želite da se ooglasite na 360 nekretninama?
Navodimo vam još nekoliko prednosti:

 • Višestruko veći broj posetilaca će se upoznati sa vašim objektom.
 • Profesionalni agenti nekretnina će znati da bolje optimizuju svoje vreme, izbegavajući nepotrebno trošenje vremena na nekretnine za koje kupac nije zainteresovan i fokusiraće se na nekretnine koje kupcu više odgovaraju.
 • Ipak ne želite da koristite usluge profesionalnih agenata za nekretnine?
  Virtuelna tura će „raditi za vas“ dovodeći vam kupce koji su zainteresovani za vašu nekretninu, čime štedite vaše vreme i vreme vaših potencijalnih kupaca.
 • Budite sigurni da će potencjialni kupci znati da cene vašu prezentaciju, uštedeli ste im vreme a kvalitet fotografija je na profesionalnom nivou. Svedoci smo da je kvalitet fotografija nekretnina na većini ostalih web portala ispod prihvatljivog nivoa, pa kupca zapravo odvraćaju od nekretnine iako bi im odgovarala konfiguracija stana!
 • Prezentacija nije veštački kreiran 3D model, prezentacija je fotografisana nekretnina , sve što se vidi na prezentaciji je stvarna slika načinjena tokom fotografisanja.
 • Cena izrade prezentacije je 0,X% od ukupne cene nekretnine. U poređenju sa cenom nekretnine ili celog stambenog objekta cena izrade prezentacije je zanemarljiva!
 • Prezentacija može biti deljiva i sa ostalim web portalima, višestruko povećavate vidljivost vašeg objekta.
 • 360 Nekretnine nalaze brži put do kupca.

 

Neka od pitanja sa kojim se prodavci susreću:

 • Koliko će moja prezentacija biti vidljiva na vašem serveru?
  – Prezentacija je vidljiva 365 dana počev od dana objavljivanja, ili dok prodavac ne pošalje zahtev za uklanjanje iste.
 • Trenutno stanje moje nekretnine nije dovoljno reprezentativno, nameštaj je star itd… Nisam siguran da želim takvu da je prikažem?
  – Lepo je ako je nekretnina uredno sređena, međutim iako je reklamirate takvu kakva sada jeste jednom ćete morati da se susretnete sa kupcom, i to u vašem stanu. Ukoliko kupac vašu prezentaciju vidi i želi da je poseti osećaj nelagode zbog trenutnog stana je manji, probili ste led!
 • Koliko je vremena potrebno za izradu prezentacije?
  – Fotografisanje objekta može da potraje od jednog sata do par sati, nakon toga potrebno je dva dana za izradu i postavljanje prezentacije.
 • Da li prezentaciju mogu da postavim na sopstvenom sajtu?
  – Da! Na vaš zahtev prezentaciju dobijate na CD-u ili slanjem,odnosno, preuzimanjem sa servera.
 • Mogu li da zaštitim prezentaciju da bude vidjiva samo na mom serveru?
  -Da! Na vaš zahtev možemo zaštiti prezentaciju.
 • Želim da podelim prezentaciju na par web portala ali oni ne žele da na prezentaciji vide moj kontakt telefon ili kontakt bilo koje druge agencije, da li je ovaj zahtev rešiv?
  – Da! Sa prezentacije možemo da uklonimo Vaš broj telefona ili da za svaki portal napravimo poseban kod za deljenje gde bi svaki od portala imao vidljiv svoj broj telefona.

 

Da li mi je potreban servis 360 Nekretnina?

Da! Klijenti vole da koriste prednosti virtuelnih tura jer im one omogućuju da vide ono što žele.
Dajte vašim klijentima informacije koje žele!

Uporedite oglase