065 / 574 1899
Pozovite nas
8 AM - 8 PM
Svaki dan!
kliknite da biste omogućili zumiranje
searching...
Nismo našli rezultate
otvorite mapu
Pogled Roadmap Satelit Hibrid Teren Moja lokacija Ceo ekran Pret Sledeći
Napredna pretraga
Našli smo 0 rezultate. Pregled rezultata
Napredna pretraga
našli smo 0 rezultate
Rezultati pretrage

Šta su 360 nekretnine

360nekretnine.rs je internet portal u vlasništvu građevinskih kompanija MS Invest 2018 doo i GP Veliki Koletkiv doo, kao investitora u građevinarstvu i namenjen je za prezentaciju nekretnina pomenutih kompanija.

360nekretnine.rs NISU posrednička agencija za promet nekretninama, sve prezentacije su u vlasništvu pomenutih kompanija kao i svi kontakti su direktni kontakti ka pomenutim kompanijama. 
360nekretnine.rs ne uzimaju nikakav procenat od prodaje već samo prezentuju nekretnine na jedan sasvim savremen i moderan način, koji za osnovu koristi 360 fotografiju upakovanu u ovkir koji se zove virtuelna tura.

360 Nekretnine koriste prednosti koje daju 360 panoramske fotografije  objekta, uklopljene u vizuelni interfejs koji posmatraču omogućuje pogled u svim pravcima, odnosno da istraži prostor koji je u ponudi. 360 nekretnine su virtuelna tura kroz objekat.

 

Kome je namenjen portal 360 Nekretnina?

Portal360 Nekretnine je namenjen svim učesnicima u ponudi i potražnji nekretnina.
Server je optimizovan za skladištenje virtuelnih tura, preuzimanjem share koda virtuelna tura može biti prikazana i na ostalim internet stranicama.

 

Koje su prednosti 360 Nekretnina?

Cilj svake internet prezentacije, oglasa ili bilo koje objave, je da posetioca iste pretvori (konvertuje) u kupca dobara, korsnika usluge i dr.

Za razliku od klasične fotografije koja je jednosmerna i govori posetiocu samo ono što autor fotografije želi da prenese, virtuelna tura govori posetiocu ono što želi da „čuje“ odnonso da vidi, pomerajući kadar u željenom pravcu, krećući se iz prostorije u prostoriju.

Uporedite oglase