065 / 574 1899
Pozovite nas
8 AM - 8 PM
Svaki dan!
Napredna pretraga
Našli smo 0 rezultate. Pregled rezultata
Napredna pretraga
našli smo 0 rezultate
Rezultati pretrage

LUX Dvosoban stan 39,59m2, Vojvode Stepe 93, Voždovac, Beograd

2.100 € m2 + PDV
Vojvode Stepe 93, , ,
Dodaj u omiljene
28447

U  ponudi su LUX dvosobni stanovi od 39,59 m2 sa jednom spavaćom sobom, jednim mokrim čvorom, kuhinjom i trpezarijom u sklopu dnevnog boravka. Stanovi se nalaze na  I, II, III, IV, V i VI spratu.

U pitanju je stambeno poslovni objekat spratnosti: Po-2+Po-1+Pr+6+Pk, termoizolovan 15cm izolacijom. Fasada je demit, kombinovana sa kamenim oblogama i kompozitnim materijalima, ukrašena je dekorativnom rasvetom. Stambeno poslovni objekat poseduje putnički lift koji omogućuje silazak do garaže u dva nivoa u kojoj su obezbeđena parking mesta u sistemu klackalica.Takođe za silazak na drugi nivo garaže postoji auto lift. Podovi ulaznog hola obloženi su dekorativnim granitom, zidovi ulaznog hola sa dekorativnim mermernim površinama. Osvetljenje je kombinacija radne i dekorativne rasvete. Zidovi, podovi hodnika i stepeništa obloženi su zvučnom i toplotnom izolacijom kako bi se sprečilo prenošenje eventualne buke na stambene jedinice. Objekat poseduje video interfon i sistem video nadzora koji uključuje i garažni prostor.

Stanovi su opremljeni Blind ulaznim vratima sa odličnom termičkom i zvučnom izolacijom.
Alu stolarija je troslojna, dve komore punjene argonom i 3 sloja niskoemisionog stakla ukupne debljine 4,3 cm. Sastavni deo Alu stolarije su komarnici i aluminijumse roletne sa elektro pokretačima.
Prostor ispod cementne košuljice i ploče sprata obložen je 4cm termo i zvučnom izolacijom kako bi se sprečio prenos buke iz stana iznad.
Podna obloga je višeslojni hrastov parket debline 16 mm tipa brodski pod širine 10cm.
Kupatila su opremljena sanitarijama, baterijama i tuševima renomiranih svetskih proizvođača, tuš kabinama od kaljenog stakla.
Zidovi i podovi kupatila i kuhinja su obloženi vrhunskom španskom i Italijanskom keramikom.

Svaka stambena jedinica ima zasebno grejanje sa elektro kotlom modulacijskog tipa rada, kontrolisanim putem bežičnog WiFi termostata sa daljinskom kontrolom putem aplikacije na telefonu.
Takođe svaka stambena jedinica poseduje inverter klimu, ugrađen alarmni sistem, urađenu računarsku mrežu, spremnu Smart Home elektroinstalaciju sa Aling experience elektro galanterijom.

Adresa: Vojvode Stepe 93
Opština:
Grad:
Država: Srbija
Otvori u Google mapama
Id nekretnine: 28882
Cena: 2.100 € m2 + PDV
Sobe: 2
Spavaće sobe: 1
Kupatila: 1
Godina izgradnje: 2021
Materijal zidova: Giter blok
broj sprata: I, II, III, IV, V, VI
Alarm u stanu
Elektro podizači roletni
Etažno grejanje Gas
Etazno grejanje Struja
Etažno grejanje Toplana
Ethernet mreža
Klima
Koaksijalna mreža
Komarnici
Lift
MTS optički priključak
SBB koax priključak
SBB optički priključak
Smart home ready
Video interfon
Video nadzor zgrade
WiFi kontrola grejanja
Dvosoban stan površine 39,59m2
Dvosoban stan površine 39,59m2
01. Ulaz - 1,21m2 02. Dnevna soba sa trpezarijom - 18,02m2 03. Kuhinja - 3,59m2 04. Toalet - 4,08m2 05. Soba - 11,05m2 06. Terasa - 1,65m2
Položaj stana u objektu
Položaj stana u objektu

Uporedite oglase